Barn fant penger

Skoleklasse fant 100.000 kroner i skogen – får beholde … – NRK

24. des. 2021 — Det var full jubel fra barna da de innså hva de hadde funnet i mai i år. … Skåland sammen med elevene som fant pengene gravd ned i skogen.

Skoleklasse fant 100.000 kroner gravd ned i skogen – NRK

7. mai 2021 — Langs en tursti fant elevene bunker med 100-lapper. … Pengene ble funnet langs en populær tursti som ligger like ved Feda skole.

Skoleklasse fant gammel pengekiste – nå tror politiet de har …

Skoleklasse fant gammel pengekiste – nå tror politiet de har forklaringen – VG

19. jun. 2021 — Auksjonerer bort pengene i høst. Politistasjonssjefen kaller pengefunnet for en «ekte røverhistorie». – Det er vel det alle barn drømmer om, og …

Historien om elevene som var på klassetur og fant nesten hundre tusen kroner i sedler fra 60-tallet, engasjerte landet rundt. Men pengene stammer trolig fra noe helt annet enn et bankran, røper politiet.

Skoleklasse fant nedgravd kiste med pengesedler fra 60-tallet

Skoleklasse fant nedgravd kiste med pengesedler fra 60-tallet – VG

7. mai 2021 — Funnet får barna til å hyle og læreren til å måpe. I pengeskrinene ligger det bunke på bunke med pengesedler fra 60-tallet.

KVINESDAL (VG) En liten tissepause bak noen grantrær ledet til et spektakulært funn for skoleklassen. Politiet holder kortene tett til brystet om barnas mystiske oppdagelse.

Elevene får finnerlønn på nær 120.000 kroner – FVN

Barna fant 87.000 kroner gjemt i terrenget. Så mye får de i finner­lønn. – fvn.no

30. apr. 2022 — I fjor fant elever ved Feda skole et skrin med til sammen 87.000 kroner i gamle sedler. Nå er pengene solgt på auksjon for nesten tre ganger …

I fjor fant elever ved Feda skole et skrin med til sammen 87.000 kroner i gamle sedler. Nå er pengene solgt på auksjon for nesten tre ganger så mye.

Elever fant pengeskrin med titusenvis av kroner: – Det var så vilt

Elever fant pengeskrin med titusenvis av kroner: – Det var så vilt – fvn.no

7. mai 2021 — Fylt med penger · Fra 60-tallet · – Lå i rekkefølge · – Avhengige av tips · Skoleelever fant 100.000 kroner: – Vi har fått 15–20 tips · Barna fant …

Barneskoleelever i Kvinesdal fant torsdag to pengeskrin fylt med gamle pengesedler.

Barn fant sekk med store pengesummer på Tromsøya – TV2

Barn fant sekk med store pengesummer på Tromsøya

16. mai 2021 — Det var barnas foreldre som kontaktet politiet, etter at de fant en sekk med penger utenfor en Coop Extra-butikk på Tromsøya.

Politiet har gjort undersøkelser i området.

Nå har politiet funnet ut hvor disse pengene kom fra

Nå har politiet funnet ut hvor disse pengene kom fra – Dagsavisen

24. jan. 2022 — Pakkene med penger ble funnet av lokale turgåere, som brakte dem … Ungdomsarbeider siktet for voldtekt av barn – politiet tror det kan …

To turgåere fant to millioner kroner skjult i skogen. Nå har politiet klart å oppklare hvilken kriminell handling pengene stammer fra.

Fant flere hundre tusen kroner i ubrukte sedler – Jarlsberg Avis

Landet Rundt, Barn og unge | Fant flere hundre tusen kroner i ubrukte sedler: – Vi tror pengene stammer fra et bankran!

8. mai 2021 — – Jeg tror pengene stammer fra et ran, sier Jan Hendrik Solhaug (9), som fant den nedgravde skatten. For abonnenter. – Det har ikke nyttet å ha …

Elevene på 3. og 4. trinn på Feda skole gjorde litt av et funn da de torsdag var ute på tur. De fant en trekasse som inneholdt to skrin. I skrinene var det trolig flere hundre tusen kroner i gamle pengesedler. – Jeg tror pengene stammer fra et ran, sier Jan Hendrik Solhaug (9), som fant den nedgravde skatten.

Keywords: barn fant penger