Espen andersen bråthen familie

Kongsberg-drapene – Nær familie: – Rystende – Dagbladet

Kongsberg-drapene – Nær familie: – Rystende

14. okt. 2021 — Espen Andersen Bråthens danske familie er rystet etter å ha fått beskjeden om at 37-åringen gikk rundt i Kongsberg og drepte fem mennesker …

Espen Andersen Bråthens danske familie er rystet etter å ha fått beskjeden om at 37-åringen gikk rundt i Kongsberg og drepte fem mennesker onsdag kveld.

Espen Andersen Bråthen – Wikipedia

Espen Andersen Bråthen (født 1983 i Norge) er en norskfødt dansk massemorder. Han er dømt for massedrapet på Kongsberg, hvor han drepte fem og skadet tre …

Slik forklarer Espen Andersen Bråthen de fem Kongsberg …

Drapene i Kongsberg, Krim | Slik forklarer Espen Andersen Bråthen de fem Kongsberg-drapene

Mens Bråthen fortalte om det brutale drapet satt familiemedlemmer og etterlatte cirka fire meter unna på tilhørerbenken, bak Bråthen, og gråt.

Familiemedlemmer og andre pårørende gråt i retten mens drapsmannen forklarte om de brutale handlingene.

Espen Andersen Bråthen forklarer seg i Buskerud tingrett – NRK

25. mai 2022 — Han ble i fjor dømt til seks måneders besøksforbud mot to nære familiemedlemmer etter at han truet med å drepe en av dem. Torsdag kl 13:30.

Dansk slektning om Bråthen: – Foreldrene har gjort alt de kan …

Dansk slektning om Bråthen: – Foreldrene har gjort alt de kan for å redde han

14. okt. 2021 — Den danske familien til Espen Andersen Bråthen er rystet etter beskjeden om at det var han som drepte fem mennesker på Kongsberg onsdag …

Den danske familien til Espen Andersen Bråthen er rystet etter beskjeden om at det var han som drepte fem mennesker på Kongsberg onsdag kveld.

Espen Andersen Bråthen i retten: Erkjenner straffskyld for …

Espen Andersen Bråthen i retten: Erkjenner straffskyld for Kongsberg-drapene – Dagsavisen

18. mai 2022 — Espen Andersen Bråthen (38), som er tiltalt for å ha drept fem mennesker i Kongsberg i fjor høst, erkjente straffskyld da rettssaken mot ham …

Espen Andersen Bråthen (38), som er tiltalt for å ha drept fem mennesker i Kongsberg i fjor høst, erkjente straffskyld da rettssaken mot ham startet onsdag.

Kongsberg-saken: Espen Andersen Bråthen forklarte seg …

Kongsberg-saken: Espen Andersen Bråthen forklarte seg detaljert om drapene – Dagsavisen

25. mai 2022 — Detaljert forklarte Espen Andersen Bråthen retten hvordan han drepte og prøvde å skyte flest mulig med pil og bue for å bli gjenfødt på nytt …

Detaljert forklarte Espen Andersen Bråthen retten hvordan han drepte og prøvde å skyte flest mulig med pil og bue for å bli gjenfødt på nytt på et bra sted.

Barndomsvenn om Kongsberg-siktede: – Mange ville episoder

Barndomsvenn om Kongsberg-siktede: – Mange ville episoder – VG

15. okt. 2021 — Drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37) beskrives som omgjengelig og skoleflink av barne- og ungdomsvenner. De forteller også at han «ble …

Drapssiktede Espen Andersen Bråthen (37) beskrives som omgjengelig og skoleflink av barne- og ungdomsvenner. De forteller også at han «ble sykere og sykere».

I barndommen var han «verdens snilleste – Laagendalsposten

Kongsberg, Psykisk helse | – I barndommen var han «verdens snilleste»

20. feb. 2022 — Dette er historien om Espen Andersen Bråthen (38). … ble tilbrakt på hytta ved Tyrifjorden – med venner, familie, vannski og bading.

Han hørte på hiphop, elsket å lage mat og hadde mange venner. Den 13. oktober 2021 ble han massedrapsmann i hjembyen Kongsberg. Dette er historien om Espen Andersen Bråthen (38).

Keywords: espen andersen bråthen familie