Familie i kloster

Valde vekk rockekarrieren for eit liv i moderne kloster – NRK

10. jan. 2021 — Men saman med ein annan familie, valde dei eit heilt anna liv. Eit liv i eit moderne kloster. PONY THE PIRATE MED DEBUTALBUM.

Helene sjekker ut – Familier i kloster – NRK TV

Familier i kloster … Hvorfor velger noen å legge livet sitt i hendene på Gud? Helene drar til Ortnevik i Sogn hvor to småbarnsfamilier bor i …

Ole drakk, røykte og hadde en lovende musikkarriere foran …

26. aug. 2022 — Da Herren kalte, vraket Ole og Camilla en rocketilværelse i Oslo for å starteet kloster i en bygd ved Sognefjorden.

Bønnens Hus Sogn – YWAM Oslo

Bønnens Hus Sogn — YWAM Oslo

Bønnens Hus Sogn ble etablert i 2017 og per i dag består fellesskapet av to ektepar og familier – Camilla og Ole Ådland og Thea Elisabeth og John Eivind Warvik.

NRK-profil bodde fem dager i bønnehus: – Pulsen gikk ned

16. des. 2021 — Hun tilbrakte fem dager i klosteret, som ligger på et høydedrag i Ortnevik i … Helene sjekker ut «Familie i kloster» ble sendt torsdag, …

Helene Sandvik i TV-programmet «Helene sjekker ut» har besøkt et «moderne kloster» i Sogn, som drives av Ole og Camilla Merkesvik Ådland.

Bor i et moderne kloster – her er hans best tips til bønnelivet

27. jul. 2022 — For fem år siden flyttet Ole Ådland med familie til Ortnevik i Høyanger for å bygge et retreat – og bønnesenter for Ungdom i Oppdrag.

– Vi må hjelpe oss selv med rytmer i hverdagen, sier Ole Ådland

Helene sjekker ut familier i kloster» i NRK TV | Hvordan er det …

Den katolske kirke, Oslo | Ane-Elisabet gikk i kloster da hun var 22 år: – Jeg er ikke engstelig for økonomi. Gud sørger for oss.

3. sep. 2022 — Ansvarlig redaktør: Sigmund Kydland; Besøksadresse: Nedre Langgate 20; Postadresse: Postboks 33, 3101 Tønsberg; Personvernpolicy / …

Ane-Elisabet Røer (51) så lyset da hun var åtte. Siden har hun fulgt det.

Ane-Elisabet gikk i kloster da hun var 22 år – Tønsbergs Blad

Ofte stilte spørsmål om kall og ordensliv | Sta. Katarinahjemmet

De aller fleste klostre er åpne for å ta imot og veilede mennesker som søker … Kan jeg fremdeles ha kontakt med min familie etter jeg har gått i kloster?

Keywords: familie i kloster