Lisa børud familie

Lisa Børud – Wikipedia

Lisa er datter av Elin og Thomas Børud. Thomas er sønn av Arnold Børud og har vært med i både den kristne gruppa Børudgjengen og Arnold B Family.

To generasjoner med Børud – Dagen

To generasjoner med Børud

15. okt. 2022 — Musikerfamilie. Som datter av Elin og Thomas Børud og barnebarn av Arnold Børud, fikk Lisa sang og musikk inn med morsmelken. – Jeg dro på turné …

Både Ole og Lisa Børud ble kjent som barneartister i hvert sitt kull av den usedvanlig musikalske Børud-familien. – Jeg tenkte at det var naturlig, sier Ole.

Lisa Børud feirer 20 år som artist: – Målet har aldri vært å …

Lisa Børud feirer 20 år som artist: – Målet har aldri vært å bli stjerne

Han er sønn av Arnold Børud og var i barne- og ungdomsårene en populær og bereist barne- og familieartist. Lisa Børud Gustavsen er en norsk kristen sanger …

– Å formidle troen på Jesus er mye viktigere for meg enn en artiststatus. Det sier Lisa Børud Gustavsen (26) som feirer 20 år som sang- og danseartist med jubileumskonsert lørdag 15. oktober.

Ole og Lisa Børud m/band – Riskafestivalen

21. okt. 2017 — Familiens råd er veldig viktig for den musikalske 21-åringen. Hun vokste tross alt opp i en av Norges mest berømte musikkfamilier. Farfar Arnold …

Lisa Børud: – Takker Gud og farfar for suksessen – SeHer

Lisa Børud: – Takker Gud og farfar for suksessen

3. aug. 2018 — juli skulle artist og danser Lisa Børud (22), kjent fra blant annet «Stjernekamp» på NRK, holde konsert med familien på festivalen «Skjærgårds».

«Stjernekamp»-Lisa vokste opp i en av Norges mest berømte musikkfamilier.

Lisa Børud: – Morfaren grep inn da flammene blusset opp

20. okt. 2017 — Det er Arnold Børud, Thomas’ far, som er opphavet til den musikalske familien. foto. – Lisa ga ut sitt siste album for fem år siden, og siden da …

Lisa Børud tror det hele kunne gått mye verre.

Ole Børud i «Stjernekamp»: Mot finale med familien og …

Ole Børud i «Stjernekamp»: Mot finale med familien og troen i ryggen – VG

I to generasjoner har det handlet om kombinasjonen musikk og tro i familien Børud. I kveld tror familien også at Ole Børud (41) tar seg til «Stjernekamp»-finale.

LISA BØRUD – Familie | Facebook

Børud familien – Kjærligheten seirer – 2017 – YouTube

Vi har møtt tre generasjoner Børud: – Det er mange som tror at vi synger hver gang vi samles – fvn.no

Arnold og Thomas er veldig stolt av Lisa for hennes valg av musikken og troen, men hevder bastant at de ikke har lagt føringer.

Keywords: lisa børud familie, lisa børud barn