Raylee familie

Raylee og MGP-finalen 2021 – Forklarer det spesielle navnet

19. feb. 2021 — FAMILIEN: Veronika og Kjell Johnny Kristiansen har et nært og godt forhold til sine to døtre Raylee Charlotte (t.h) og Caroline.

MGP-aktuelle Raylee Charlotte Kristiansen åpner seg om privatlivet – og navnebytter.

Raylee – Wikipedia

Raylee – Wikipedia

Raylee Charlotte Kristiansen (født 28. juni 1997) er en norsk sanger, danser og skuespiller fra Tromøy i Arendal. Hun er kjent fra flere tv-programmer, …

Raylee – Tusen takk min kjære foreldre, dere betyr mye for…

1. nov. 2014 — Det er litt stille hos familien Kristiansen på Tromøy for tiden. Rundt datteren Charlotte, med artistnavnet Raylee, er det imidlertid alt …

Slutter på skolen på grunn av Stjernekamp: – Jeg vil ikke gjøre …

1. nov. 2014 — 17 år gamle Raylee har kommet lenger i Stjernekamp enn hun selv hadde trodd hun … og det har nok gjort noe med oss som familie, sier hun.

«Skal vi danse»-Raylee: Jeg drikker ikke alkohol – VG

4. nov. 2016 — Raylee Kristiansen føler hun har måttet ofret mange ting for artistkarrieren, men alkohol holder hun seg med glede unna.

Raylee Kristiansen føler hun har måttet ofret mange ting for artistkarrieren, men alkohol holder hun seg med glede unna.

Kjæresten til MGP-finalist Raylee: – Jeg er kjempestolt – VG

11. jan. 2020 — FORNEBU (VG) Raylee (22) sikret seg en plass i MGP-finalen, etter en duell med barndomsvenninnen Lisa Børud (23).

FORNEBU (VG) Raylee (22) sikret seg en plass i MGP-finalen, etter en duell med barndomsvenninnen Lisa Børud (23).

Raylee til finalen i MGP – Aftenposten

Raylee til finalen i MGP

23. jan. 2021 — 784.000 seere fulgte første delfinale av Melodi Grand Prix på NRK1 sist lørdag. Nå lørdag sang firerbanden Stavangerkameratene.

MGP-kjenningen Ketil Stokkans comeback var … eh, helt ok. Men Raylee vant.

Til Raylee – YouTube

Raylee | Navn | Babyverden.no

20. jan. 2020 — Raylee kan ha blitt til som en variant av Raleigh. Raleigh blir brukt for begge kjønn og har opphav i et etternavn.

Raylee kan ha blitt til som en variant av Raleigh. Raleigh blir brukt for begge kjønn og har opphav i et etternavn. Etternavnet kommer fra stedsnavn satt sammen av et kallenavn som betyr rød, og et ord som betyr åpning i skogen. Raleigh har blant annet RAA-lii som vanlig uttale, men RAY-lii (RAJ-lii) blir også brukt. Skrivemåten Raylee passer som skrivemåte for den siste uttalen. Raylee kan også ha blitt laget med å sette sammen lyder på mange måter, eller som variant av andre navn. Raylee kom i bruk for jenter sent på 1900-tallet i USA.

Keywords: raylee familie