Redd barna ukraina

Redd Barna i Ukraina

Redd Barna i Ukraina – Redd Barna

Krigen i Ukraina er på vei inn i sitt andre år. Redd Barna har fra dag én vært til stede og jobbet for å sikre at barn overlever, lærer og er trygge.

Krigen i Ukraina har krevd mange ofre og drevet millioner av mennesker på flukt. Se hvordan Redd Barna jobber i Ukraina og nabolandene nå.

Barna i Ukraina trenger deg nå – Gi hjelp – Redd Barna

Det er ett år siden krigen i Ukraina startet. Redd Barna har fra dag én vært til stede og jobbet for å sikre at barn overlever, er trygge og får utdanning.

Gi et bidrag! Ved å støtte Redd Barnas arbeid i Ukraina bidrar du til at barn som er rammet av konflikten får beskyttelse og hjelp!

Hjelp Ukrainas barn – Redd Barna

Hjelp Ukrainas barn

Barna i Ukraina trenger vår hjelp! Flere millioner ukrainske barn er kastet ut i en voldelig konflikt midt i Europa. I alle kriger er barna de mest sårbare og utsatte.

Barna i Ukraina trenger deg nå – Gi hjelp

Barna i Ukraina trenger deg nå – Gi hjelp – Redd Barna

Gi et bidrag! Ved å støtte Redd Barnas arbeid i Ukraina bidrar du til at barn som er rammet av konflikten får beskyttelse og hjelp!

Konflikten i Ukraina – Redd Barna

Konflikten i Ukraina

24. februar 2022 startet den russiske offensiven i Ukraina og den største invasjonskrigen i Europa siden 2. verdenskrig. Men, hva handler egentlig konflikten om? Hvordan begynte den og hva er konsekvensene?

tusen takk for at du gjør en forskjell for barna i ukraina

Takk for at du gjør en forskjell for barna i Ukraina

Med hjelp fra våre støttespillere jobber Redd Barna på spreng for å hjelpe barn og familier som er rammet av krigen i Ukraina.

Skolepakke til barn i Ukraina gavekort – Gave med mening

Skolepakke til barn i Ukraina gavekort – Gave med mening – Redd Barna Nettbutikk

Ved å kjøpe dette symbolske gavekortet kan du gi et barn fra Ukraina mulighet til å fortsette skolegangen og få tilgang til skoleutstyr

Katastrofefondet – Nødhjelp – Redd Barna

Støtt Redd Barnas katastrofefond og hjelp oss være raskt på bakken når en katastrofe inntreffer. Slik jobber Redd Barna med katastrofer.

Keywords: redd barna ukraina, hjelpe barn fra ukraina