Vespa barn

Vespa | Scootere for barn – Jollyroom

Vespa | Scootere for barn | Jollyroom

Kjøp Vespa hos Jollyroom – Prisløfte – Fri frakt over 1000 kr Raske leveranser – 365 dagers åpent kjøp – Hjemlevering.

Kjøp Vespa hos Jollyroom – Prisløfte – Fri frakt over 1000 kr Raske leveranser – 365 dagers åpent kjøp – Hjemlevering

Elscooter til barn 6V Vespa rosa – Lek – thansen.no

På denne barna -scooteren lærer barn å balansere og koordinere, og de får mer selvtillit når de leker med denne motoren. Vespa Kids Scooter med batteri er …

Køb Elscooter til barn 6V Vespa rosa : Lek hos thansen.no

Elektrisk Vespa Primavera – Biltema.no

Du finner 30 annonser i kategorien Vespa- Scootere og mopeder til salgs på FINN MC. Søk og sammenlikn pris blant alle scootere og mopeder i hele Norge!

Denne kule elektriske vespaen gir garantert mange timer med kjøreglede for familiens yngste fører. Den drives enkelt fremover ved hjelp av gasspedal, og den stopper når pedalen slippes. Når den må lades, gjøres det enkelt med ladeadapteren som medfølger.  Med støttehjul Vespaen har støttehjul. Det gjør at kjøringen blir stabil selv for barn som ikke har god balanse ennå.  Naturtro lydeffekter Det er to knapper med lydeffekter på styret. Det gjør at barnet både kan tute og få det til å høres ut som om det gir gass.  Belysning og oppbevaring Den elektriske mopeden har frontlykt på styret. Lykten tennes automatisk når vespaens startknapp står i posisjon ON og gasspedalen trykkes ned. Under setet er det også et lite oppbevaringsrom. Viktig å tenke på: Vespaen har et innebygd sikkerhetssystem som gjør at sikringen kan løse ut hvis det for eksempel er for mye vekt på den, hvis man kjører på en hindring og fortsetter å gi gass uten at man kjører fremover, eller hvis man holder mot den fra bak for å stoppe den mens den kjører. Da må sikringen byttes (sikring 24-313  passer til denne vespaen). Batteriet må lades i 18 timer før vespaen brukes for første gang. Vespaen er et elektrisk kjøretøy. Elektriske komponenter må ikke utsettes for fuktighet. Kjør derfor aldri vespaen utendørs i fuktig vær, og ikke la den stå utendørs over natten. Selv om vespaen ikke skal brukes på en stund, må batteriet fullades minst hver tredje måned. Vespaen må ikke vaskes med vann. Tørk av den med en lett fuktet klut. Kan brukes både ute og inne. 

vespa px150 scooter 12v med gummihjul – Choppi.no

Vespa – Elektrisk scooter til barn | Rosa

Rosa Vespa – elektrisk scooter til barn. Vi har et stort utvalg av elektriske kjøretøy til barn. Se mer på våre nettsider. Rask levering!

Vespa elektrisk scooter – Kidsparadise.no

Vespa elektrisk scooter – kidsparadise

Vespa elektrisk scooter – kul til barn. Scooter med praktiske speil, og gode hjul for barn. Reisen blir en lek for junior. Prisgaranti hos Kidsparadise!

Vespa PX150 6V (Rosa) – Elbil for barn 002057 Shop

Vespa PX150 6V (Rosa) – Elbil for barn 002057 Shop – Eurotoys.net

Elbil for barn 002057 – Vespa PX150 6V (Rosa). Den klassiske italienske VESPA PX150 scooteren, da vil den ikke se bedre ut. Vespa er en ekte kopi a…

Mini Vespa Elektrisk barnescooter Rød – Berghofftoys.no

Mini Vespa Elektrisk barnescooter Rosa – Berghofftoys.no

Bestill Mini Vespa Elektrisk barnescooter Rosa nå hos Berghofftoys.no ✓ Gratis frakt ✓ Gratis skiltskilt ✓ 25 000 varer på lager

Vespa- Scootere og mopeder til salgs – MC – FINN.no

Vespa- Scootere og mopeder til salgs | FINN MC

Du finner 31 annonser i kategorien Vespa- Scootere og mopeder til salgs på FINN MC. Søk og sammenlikn pris blant alle scootere og mopeder i hele Norge!

Keywords: vespa barn