Alt for familien med en liten en på vei

En rekke nettbaserte virksomheter tildeler i dag et bredt spekter av forskjellige leveringsmåter. En av favorittene akkurat nå er leveringssteder, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de bestilte produktene når det passer deg. Leveringstypen er ganske smertefri, og også den rimeligste leveringsformen.

Leveringstiden kan vise seg å være virkelig avgjørende om du trenger produktet umiddelbart, og til det formålet er det relativt viktig at du studerer forventet leveringsdato for det aktuelle produktet.

En stor del av nettbutikkene lover levering neste virkedag for de fleste varenumre, men husk at dette krever at bestillingen blir realisert før et bestemt tidspunkt, med sikte på at de mest sannsynlig kan få nye varer klare før de lageransatte har fri.

Noen e-butikker sørger for frakt uten kostnad, men vanligvis bare når du handler for en bestemt pris. Ellers bør du velge den lettest kjøpte typen levering, som i mange tilfeller – enten du er i nærheten av Horsens, Hjørring eller Ribe – vil innebære å få pakken din kjørt til en pakkebutikk.

Ulike forskjellige former for frakt

I dag er det ekstremt greit for internettbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) i forskjellige nettbutikker, og derfor har mange nettbutikker blitt tvunget til å tvinge priser på mange av deres produkter – for barn, men også for kvinner og menn – kolossale, og til og med noen ganger lover levering uten betaling.

Men fra tid til annen kan det være verdt tiden å sjekke individuelle nettbutikker for rabatter før du bestiller, slik at du er garantert å få den mest attraktive prisen.

Likevel må man være så årvåken at i tilfelle en e-handler markedsfører produktene sine til en pris som anses som uhyrlig gunstig, er det mest en pekepinn på en uredelig nettbutikk . Å handle med kort er uansett dekket av Innsigelsesordningen, som forsvarer deg mot falske nettvirksomheter.

Vi anbefaler generelt betaling med kort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte deg av et tilbud som f.eks ViaBill når du ønsker å betale prisen over lengre tid.

Før noen handler i et internettselskap, må du virkelig få en oversikt over handelsforholdene, men dette er ofte ikke superspennende.

En annen løsning kan være å se nærmere på om nettbedriften er medlem av e-merket, siden det generelt sett er en indikasjon på at nettbutikken støtter gjeldende danske regler, i tillegg til at at nettvirksomheten fra tid til annen overvåkes av fagfolk som kjenner retningslinjene. Du tilbys også muligheten til å bli hjulpet dersom du opplever utfordringer i forbindelse med din shopping.

I tillegg anbefaler vi at du er forsiktig med de mest grunnleggende retningslinjene som kan ha innvirkning på bestillingen, for eksempel bytteretten garantert av nettbutikken. På grunn av dette er det like viktig at du til enhver tid sikrer bestillingskvitteringen, slik at du kan bekrefte kjøpet en gang til, enten du kjøper en gave til en herre eller en dame.

Fraktperioden er uvanlig avgjørende

Trustpilot gir flere greie muligheter for å følge ulike eksisterende forbrukeranmeldelser og på grunn av dette er det bra at du tolker nettbutikkens kritikk før du bestiller.

Facebook resulterer også i ganske passende snarveier for å få innsikt i nettforhandlerens pålitelighet. I tillegg finnes det en rekke nettbutikker som tilbyr folk å sende inn en gjennomgang av bestillingsprosessen, som også kan brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi samarbeider med utallige internettsteder når vi introduserer butikkenes produkter, og høster kompensasjon når en bruker fra vår nettside gjennomfører et kjøp.